Autosleutel repareren

Autosleutel repareren

Is uw autosleutel kapot of versleten? Laat deze dan repareren door de autosleutelservice van Garage NRD. Onze specialisten kunnen in veel gevallen namelijk uw autosleutel repareren. Maakt u vooraf een afspraak? Dan zorgen wij ervoor dat er een sleutelspecialist voor u klaar staat. Wij repareren de sleutel vervolgens terwijl u wacht.

…of bel 020 – 63 62 339

autosleutel repareren

 • Hoge klanttevredenheid
  Google review score van 4,8/5
 • Vakkundig en betrouwbaar
  Altijd garantie op sleutels
 • Met of zonder afspraak
  Klaar terwijl u wacht
 • Eerlijk en voordelig
  Altijd een scherp tarief

kapotte autosleutel repareren

Autosleutel kapot of versleten?

Een autosleutel wordt vaak meerdere keren per dag gebruikt. Door dit gebruik kan er naar verloop van tijd slijtage of zelfs een dringend probleem ontstaan. Zo kan het voorkomen dat de drukknoppen op de sleutel minder goed reageren of dat de afstandsbediening zelfs helemaal niet meer werkt. Een kapotte autosleutel kan dan vervelende situaties veroorzaken. Uw autosleutel repareren is in dit geval de beste oplossing. Toch kunt u hiervoor niet zomaar terecht bij een gewone sleutelmaker. Moderne sleutels zijn immers uitgerust met veel elektronica en technologie. Wilt u een autosleutel repareren dan staat de professionele sleutelservice van Garage NRD voor u klaar. Wij reparen sleutels van vrijwel alle automerken.

Autosleutel repareren kosten

Is uw autosleutel kapot of is de behuizing aan vervanging toe? In beide gevallen kunt u gebruik maken van onze professionele autosleutelservice. Wel verschillen reparatiekosten per situatie. Bij aankomst bekijken wij daarom eerst wat er met de sleutel aan de hand is. Vervolgens geven wij aan wat de precieze kosten voor de reparatie zullen zijn. Het repareren van uw autosleutel is vaak goedkoper dan een sleutel laten bijmaken. In veel gevallen kunnen wij het mankement namelijk eenvoudig oplossen. In sommige gevallen kunnen wij ook een prijsindicatie geven op basis van een beschrijving en een foto. Vraag hiervoor een offerte aan of stuur een bericht met foto via Whatsapp naar 06 – 30 185 123.

autosleutel bijmaken kosten

Als repareren autosleutel onmogelijk is

Defecte drukknoppen, een kapotte spoel, een probleem met een batterijcontact of een kapotte behuizing. In veel gevallen kunnen wij een kapotte sleutel eenvoudig herstellen. Zo hebben de meeste sleutels een standaard behuizing die wij gemakkelijk kunnen vervangen. Mits nodig slijpen of frezen wij ook de sleutelbaard terwijl u wacht. Wanneer er te veel schade is en de sleutel niet meer gerepareerd kan worden, dient de sleutel te worden vervangen. Onze sleutelsspecialisten zullen voor u dan een nieuwe autosleutel bijmaken. Met behulp van onze moderne en geavanceerde apparatuur kunnen wij sleutels van bijna alle merken en modellen bijmaken. Vervolgens sluiten wij uw auto aan op onze apparatuur om de sleutel in te leren. Ook kunnen wij de defecte sleutel voor u uitleren.