Autosleutel bijmaken

Autosleutel bijmaken

Wilt u een autosleutel bijmaken? Dan helpt de autosleutelservice van Garage NRD u graag verder! Onze sleutelspecialisten maken namelijk sleutels van bijna alle automerken en modellen. Uw sleutel wordt door ons vakkundig gemaakt terwijl u wacht. Wilt u zeker weten dat u snel wordt geholpen? Maak dan vooraf een afspraak.

…of bel 020 – 63 62 339

autosleutel bijmaken

 • Sleutels op voorraad
  Bijna alle merken en modellen
 • Vakkundig en betrouwbaar
  Altijd garantie op sleutels
 • Hoge klanttevredenheid
  Google review score van 4,8/5
 • Snel en scherp geprijsd
  Sleutels klaar terwijl u wacht

Autosleutel kapot of kwijt geraakt?

Is uw autosleutel kapot of kwijt geraakt? Dan is het verstandig om zo spoedig mogelijk een nieuwe sleutel bij te laten maken. Dit is zeker het geval als u nog maar één sleutel over heeft. Toch kunt u voor het bijmaken van een autosleutel niet zomaar terecht bij een gewone sleutelmaker. Moderne autosleutels zijn namelijk uitgerust met veel technologie en elektronica. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een ingebouwde startonderbreker of afstandsbediening. Wilt u een extra autosleutel laten bijmaken dan bent u bij de autosleutelservice van Garage NRD aan het goede adres. Met behulp van onze moderne en geavanceerde apparatuur kunnen wij sleutels maken en inleren van bijna alle merken en modellen.

autosleutel bijmaken kosten

Autosleutel bijmaken kosten

U kunt bij ons terecht voor het bijmaken en programmeren van bijna alle autosleutels. Onze professionele autosleutelservice is tot wel 50% goedkoper dan bij merkdealers. Toch werken ook wij uitsluitend met originele producten zoals sleutels, afstandsbedieningen, behuizingen en transponders. Bovendien geven wij altijd garantie op onze producten. De kosten voor het bijmaken van een sleutel verschillen per merk, model, bouwjaar van de auto en type sleutel. Wilt u ook een autosleutel laten bijmaken? Vraag dan een prijsopgave aan of maak direct een afspraak.

Autosleutel inleren en dupliceren

Uw sleutel wordt door ons gemaakt terwijl u wacht. Sleutels zonder chip worden direct naar voorbeeld van uw huidige autosleutel uitgefreesd. Wij maken hiervoor gebruik van professionele apparatuur. Ook kunnen wij sleutels met een afstandbediening en transpondersleutels bijmaken. Voor transpondersleutels, ook wel chipsleutels genoemd, dienen wij de huidige sleutel uit te lezen en de chip te kopiëren. Vervolgens sluiten wij uw auto aan op onze apparatuur om de sleutel in te leren. Dergelijke sleutels zijn namelijk voorzien van een startonderbreker en dienen hiervoor te communiceren met de auto. Zonder het inleren wordt de benzinetoevoer geblokkeerd en zal de motor dus niet aanslaan. Ook kunnen wij de verloren of defecte sleutel voor u uitleren.